TIEDOTE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN) julkaisi tammikuussa kristillistä seksuaalietiikkaa ja -kasvatusta laajasti käsittelevän artikkeliteoksen Selvyyttä seksiin – näkökulmia kristilliseen seksuaalietiikkaan ja -kasvatukseen. Helmikuun lopussa 29.02 2020 järjestettiin myös seminaari seksuaalietiikasta ja – kasvatuksesta. Selvyyttä seksiin -kirjan toimittaja, KT Leevi Launosen mukaan kirja palvelee monipuolisesti erilaisia ihmisiä. Teoksessa kuusi vapaakristillistä yhteisöä puhuu seksuaalietiikasta ja -kasvatuksesta omalla äänellään.

Muita tiedotteita

Vuosikokous

SVKN:n vuosikokous (kevätkokous) on keskiviikkona 30.9.2020 alkaen kello 14.00. Kokous pidetään videokonferenssipalvelu zoomin välityksellä. Linkki kokoukseen lähetetään myöhemmin sähköpostissa kokouksen asialistan kanssa.