TIEDOTE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print

Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN) julkaisi tammikuussa kristillistä seksuaalietiikkaa ja -kasvatusta laajasti käsittelevän artikkeliteoksen Selvyyttä seksiin – näkökulmia kristilliseen seksuaalietiikkaan ja -kasvatukseen. Helmikuun lopussa 29.02 2020 järjestettiin myös seminaari seksuaalietiikasta ja – kasvatuksesta. Selvyyttä seksiin -kirjan toimittaja, KT Leevi Launosen mukaan kirja palvelee monipuolisesti erilaisia ihmisiä. Teoksessa kuusi vapaakristillistä yhteisöä puhuu seksuaalietiikasta ja -kasvatuksesta omalla äänellään.

Muita tiedotteita

Vuosikokous

SVKN:n vuosikokous (syyskokous) pidetään tiistaina 24.11 2020 kello 13.00. Kokous pidetään netissä koronarajoitusten tähden. Suomen vapaakristillinen neuvosto ry. hallitus.